10maziņi ar mizu vārīti kartupeļi (Tādi mazliet mazāki par mandarīniem) Var ņemt arī lielus, tad būs jāgriež vairākās daļās,bet mazos tik šķēlītēs, tā ir gan smukāk, gan arī patīkamāk
2vidēji lieli sālīti gurķi, var arī marinētus, bet tad tomēr būs cita garša
1sīpols
2ēd. k. gurķu marinādes
1ēd. k. olīveļļas
Buntiņa diļļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
40 min.
Bet būtībā jau visas sastāvdaļas ir pēc katra gaumes,nogaršojiet un izlemiet,cik un ko jums vajadzēs.
Ar mizu vārītus kartupeļus atdzesē un nomizo. Sagriež šķēlītēs.
Sīpolus sagriež plānos pusgredzenos.
Sālītus gurķus pārgriež uz pusēm un tad plānās šķēlītēs, jo plānāk jo labāk.
Dilles sasmalcina.
Traukā liek gurķus, sīpolus, pievieno eļļu, gurķu marinādi un dilles. Izmais un ļauj ievilkties kādas 20 minūtes, ja ir laks, tad var arī ilgāk.
Pēc tam pievieno sagrieztos kartupeļus, izmaisa.
Var pasniegt uzreiz, bet tomēr visgaršīgāk šie salāti garšo, kad ir labu laiku pastāvjuši ledusskapī un savilkušies.
Paskatoties uz sastavdaļām, nešķiet nekas īpašs, bet kad tiek nogaršoti, tad mēli var norīt.