Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Aukstie kartupeļu salāti

Aukstie kartupeļu salāti

FOTO: Nataša Rogova

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 10 maziņi ar mizu vārīti kartupeļi (Tādi mazliet mazāki par mandarīniem) Var ņemt arī lielus, tad būs jāgriež vairākās daļās,bet mazos tik šķēlītēs, tā ir gan smukāk, gan arī patīkamāk
  • 2 vidēji lieli sālīti gurķi, var arī marinētus, bet tad tomēr būs cita garša
  • 1 sīpols
  • 2 ēd. k. gurķu marinādes
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • Buntiņa diļļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Bet būtībā jau visas sastāvdaļas ir pēc katra gaumes,nogaršojiet un izlemiet,cik un ko jums vajadzēs.
  2. Ar mizu vārītus kartupeļus atdzesē un nomizo. Sagriež šķēlītēs.
  3. Sīpolus sagriež plānos pusgredzenos.
  4. Sālītus gurķus pārgriež uz pusēm un tad plānās šķēlītēs, jo plānāk jo labāk.
  5. Dilles sasmalcina.
  6. Traukā liek gurķus, sīpolus, pievieno eļļu, gurķu marinādi un dilles. Izmais un ļauj ievilkties kādas 20 minūtes, ja ir laks, tad var arī ilgāk.
  7. Pēc tam pievieno sagrieztos kartupeļus, izmaisa.
  8. Var pasniegt uzreiz, bet tomēr visgaršīgāk šie salāti garšo, kad ir labu laiku pastāvjuši ledusskapī un savilkušies.
  9. Paskatoties uz sastavdaļām, nešķiet nekas īpašs, bet kad tiek nogaršoti, tad mēli var norīt.
  10. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas