Sākums > Receptes > Salāti

Aukstie kartupeļu salāti

2012. gada 4. janvāris
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
40 min
1. Bet būtībā jau visas sastāvdaļas ir pēc katra gaumes,nogaršojiet un izlemiet,cik un ko jums vajadzēs.
2. Ar mizu vārītus kartupeļus atdzesē un nomizo. Sagriež šķēlītēs.
3. Sīpolus sagriež plānos pusgredzenos.
4. Sālītus gurķus pārgriež uz pusēm un tad plānās šķēlītēs, jo plānāk jo labāk.
5. Dilles sasmalcina.
6. Traukā liek gurķus, sīpolus, pievieno eļļu, gurķu marinādi un dilles. Izmais un ļauj ievilkties kādas 20 minūtes, ja ir laks, tad var arī ilgāk.
7. Pēc tam pievieno sagrieztos kartupeļus, izmaisa.
8. Var pasniegt uzreiz, bet tomēr visgaršīgāk šie salāti garšo, kad ir labu laiku pastāvjuši ledusskapī un savilkušies.
9. Paskatoties uz sastavdaļām, nešķiet nekas īpašs, bet kad tiek nogaršoti, tad mēli var norīt.
10. Labu apetīti!
Uz augšu