Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Cepti bumbieri ar biezpienu

Cepti bumbieri ar biezpienu

FOTO: TeddyWife

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 bumbieri
  • 1 paciņa biezpiena
  • 1/2 paciņa Selgas klasisko cepumu
  • 6-8 tējk. medus
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Bumbierus nomazgā, pārgriež uz pusēm un izgriež serdes, kā arī vēl nedaudz vidiņu. Uz katras bumbieru pusītes uzber kanēli, piepilda ar biezpienu (bez kaudzītes),var pārbert vēl papildus ar kanēli. Beigās uzliek uz katras pusītes pa tējkarotei medus.
  2. Bumbierus liek uz paplātes. Cep 200 grādos 10 minūtes.
    Bumbierus liek uz paplātes. Cep 200 grādos 10 minūtes.

    FOTO: TeddyWife

  3. Kamēr bumbieri ir cepeškrāsnī, mums ir jāsadrupina cepumus. Sākumā salaužam tos sīkos gabaliņos, tad ar stampu vai kādu citu priekšmetu sastampājam tos. Var palikt nelieli gabaliņi.
    Kamēr bumbieri ir cepeškrāsnī, mums ir jāsadrupina cepumus....

    FOTO: TeddyWife

  4. Pēc 10 minūtēm pārberam bumbieru pusītes ar cepumiem. Man garšo, ja to ir daudz, bet var likt pavisam minimāli, tikai pārkaisīt. Beigās uzliekam vēl pa puskarotītei vai tējkarotei medus uz cepumiem.
  5. Liek atpakaļ cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm, līdz cepumi apbrīninās un bumbieri ir mīksti
    Liek atpakaļ cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm, līdz cepumi apbr...

    FOTO: TeddyWife

  6. Pasniedzot vēl var pārliet medu vai apbērt ar cepumiem, kas palikuši paplātē, tie ir dikti gardi - jau ar medu :)

    Lai labi garšo!
    Pasniedzot vēl var pārliet medu vai apbērt ar cepumiem, kas...

    FOTO: TeddyWife

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas