Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista ar ananāsiem ķīnlatviešu gaumē

2011. gada 28. decembris
Foto: Rolita Patmalniece
Pagatavošana
50 min
1. Vistas filejas gabaliņus apviļā kartupeļu cietē un liek cepties sakarsētā pannā, kamēr tie iegūst zeltainu nokrāsu.
Foto: Rolita Patmalniece
2. Pievieno konservētos ananāsa gabaliņus un apcep.
Foto: Rolita Patmalniece
3. Vistu ar ananāsiem pievieno sautējumam, pieber garšvielas pēc savas izvēles, ja vēlas asāku, tad pievieno čili, mazliet pasautē un tad pievieno kokosriekstu pienu un sautē, kamēr burkāni un gaļa ir mīksta.
Foto: Rolita Patmalniece
4. Var pasniegt kopā ar rīsiem.
Foto: Rolita Patmalniece
5. Lai labi garšo!
Uz augšu