1. Nomazgājam ēdamos kastaņus, nosusinam tos. Pēc tam iegriežam tiem krustiņus vienā no galiem, kaut kur līdz pusei vai pat nedaudz mazāk, lai tie pēc tam cepeškrāsnī nepārsprāgtu.
Foto: TeddyWife
2. Ieslēdzam cepeškrāsni uz 210 grādiem, uzsildam to, beram kastaņus uz paplātes un cepjam tos 25minūtes
Foto: TeddyWife
3. Pēc 25minūtēm beram laukā kastaņus bļodā...
Foto: TeddyWife
4. un sākam tos mizot! Kastaņu čaulai jānāk nost viegli, pašiem kastaņiem jāgaršo nedaudz miltainiem un tajā pašā laikā saldeniem...
Foto: TeddyWife
5. Interesants gardums, ko var vēl paspēt nogaršot šajā gadā ;)
6. p.s. galvenais necepiet mūsu Latvijas kastaņus, tie nav ēdami! kā arī neediet tos svaigā veidā..