Sākums > Receptes > Uzkodas

Cepti ēdamie kastaņi [fotorecepte

2011. gada 24. decembris
Foto: TeddyWife
Pagatavošana
35 min
1. Nomazgājam ēdamos kastaņus, nosusinam tos. Pēc tam iegriežam tiem krustiņus vienā no galiem, kaut kur līdz pusei vai pat nedaudz mazāk, lai tie pēc tam cepeškrāsnī nepārsprāgtu.
Foto: TeddyWife
2. Ieslēdzam cepeškrāsni uz 210 grādiem, uzsildam to, beram kastaņus uz paplātes un cepjam tos 25minūtes
Foto: TeddyWife
3. Pēc 25minūtēm beram laukā kastaņus bļodā...
Foto: TeddyWife
4. un sākam tos mizot! Kastaņu čaulai jānāk nost viegli, pašiem kastaņiem jāgaršo nedaudz miltainiem un tajā pašā laikā saldeniem...
Foto: TeddyWife
5. Interesants gardums, ko var vēl paspēt nogaršot šajā gadā ;)
6. p.s. galvenais necepiet mūsu Latvijas kastaņus, tie nav ēdami! kā arī neediet tos svaigā veidā..
Uz augšu