Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Melleņu siera kūka

Melleņu siera kūka

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 150 g miltu
  • 120 g sviesta
  • 50 g cukura
  • 100 g maltu mandeļu
  • Pildījumam:
  • 500 g melleņu (protams var izmantot arī citas ogas piem. zemenes, bet es taisu ar šīm ogām)
  • 200 g krējumsiera
  • 100 ml saldā krējuma
  • 100 g baltās šokolādes
  • 20 g cukura
  • 2 tējk. vanilīna cukura
  • 2 tējk. želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Sviestu saberž ar cukuru. Pievieno miltus un samaltas mandeles samīca. Mīklu 30 min. atdzesē leduskapī.
  2. Pēc tam klāj ietaukotā veidnē un cep uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā.
  3. Krējumsieru sajauc ar balto šokolādi, cukuru, vanilīncukuru, uzbriedinātu un izšķīdinātu želatīnu. Pievieno sakultu saldo krējumu.
  4. Masu klāj uz izceptās mīklas pamatnes. Virsū biezā kārtā saber mellenes un liek leduskapī sastingt.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas