Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zupa ar jūras veltēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 ml vistas buljons
  • 250 ml saldais krējums (tauku saturs 10 – 20%)
  • 200 g šampinjoni
  • 200  g jūras kokteilis; 
  • 100  ml baltvīns
  • 30 – 50 g saldkrējuma sviests
  • 2  gab. sīpoli
  • 1  daiviņa ķiploka
  • Sāls
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Smalki sagriež sīpolus un ķiplokus. 1/3 daļu šampinjonus sagriež sīkās šķēlītēs, pārējās 2/3 daļas – nelielos kubiņos. Katliņā izkausē sviestu, pievieno sīpolus un ķiplokus. Uz mazas uguns apmaisot sautē apmēram 5 minūtes. Visam pievieno sēnes un turpina sautēt 5 – 7 minūtes, ik pēc brīža apmaisot. Katliņā pielej vīnu, apmaisa un sautē vēl 10 minūtes. Visu pārlej ar vistas buljonu un vāra 5 minūtes, pēc tam pievieno sāli un iepriekš atlaidinātas jūras veltes, visu kopā uzvāra, pievieno saldo krējumu un uzkarsē. Pārkaisa ar sakapātām dillēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas