Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zupa ar jūras veltēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 ml vistas buljons
  • 250 ml saldais krējums (tauku saturs 10 – 20%)
  • 200 g šampinjoni
  • 200  g jūras kokteilis; 
  • 100  ml baltvīns
  • 30 – 50 g saldkrējuma sviests
  • 2  gab. sīpoli
  • 1  daiviņa ķiploka
  • Sāls
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Smalki sagriež sīpolus un ķiplokus. 1/3 daļu šampinjonus sagriež sīkās šķēlītēs, pārējās 2/3 daļas – nelielos kubiņos. Katliņā izkausē sviestu, pievieno sīpolus un ķiplokus. Uz mazas uguns apmaisot sautē apmēram 5 minūtes. Visam pievieno sēnes un turpina sautēt 5 – 7 minūtes, ik pēc brīža apmaisot. Katliņā pielej vīnu, apmaisa un sautē vēl 10 minūtes. Visu pārlej ar vistas buljonu un vāra 5 minūtes, pēc tam pievieno sāli un iepriekš atlaidinātas jūras veltes, visu kopā uzvāra, pievieno saldo krējumu un uzkarsē. Pārkaisa ar sakapātām dillēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas