Siltie vistas filejas salāti

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja - 150g
  • Gaišās vīnogas - 100g
  • Saldā paprika - 50g
  • Melnās olīvas - 20g
  • Sezama sēklas - 3g
  • Spilvas Parmezāna siera-ķiploku mērce - 20g

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistas filejas strēmelītes apber ar garšvielām un ātri apcep olīveļļā 180°C. Uz beigām pievieno saldās paprikas strēmelītes, uz pusēm pārgrieztas vīnogas bez kauliņiem, uz pusēm pārgrieztas melnās olīvas bez kauliņiem un to visu apmaisa. Pannu noņem nost no plīts. Pievieno Spilvas Parmezāna siera - ķiploku mērci un visu izmaisa viendabīgā masā. Uz salātu šķīvja kārto salātu lapas un tām pa virsu liek gatavos siltos salātus. Pārkaisa ar apceptām sezama sēklām. Lai labi garšo!
  2. *Recepte tapusi sadarbībā ar Double Coffee.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi