Olīveļļā, ķiplokos apcepts, kraukšķīgs lavašs

Sastāvdaļas

  • 190 gr lavašs
  • Olīveļļa pēc saviem uzskatiem
  • Ķiploks pēc vēlmes un stipruma

Pagatavošana

5 min.
  1. Uzkarsē pannu, uzlej nedaudz olīveļļu un šķēlēs sagrieztu ķiploku. Kad ir pietiekami uzkarsis, liek virsū lavašu. Uz vidējas uguns apcep, līdz lavašs kļūst zeltains. Pēc - uzliek uz salvetes atdzist.
  2. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi