Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Baltās šokolādes trifeles

Baltās šokolādes trifeles

FOTO: Kalev

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g krējumsiera
  • 150 g Bitter baltās šokolādes
  • Noformēšanai:
  • 300 g baltās šokolādes Kalev White (vai Kalev baltā šokolāde ar mellenēm un rīsiem, vai Kalev baltās šokolādes ar zemenēm un cepumiem)
  • Sabersti cepumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Izkausē balto šokolādi un samaisa kopā ar istabas temperatūras krējumsieru.
  2. Kad pilnībā ir samaisīts, masu ieliek konditorejas vai plastmasas maisiņā un izspiež mazas, apmēram 10-12 gramu lielas piciņas uz paplātes, kurā ieklāts cepamais papīrs.
  3. Paplāti ieliek ledusskapī (vai saldētavā, ja gatavu vajag ātrāk) un ļauj tām sastingt.
  4. Izkausē balto šokolādi, kurā vienu pēc otras iemērc trifeles, pēc tam tās apviļā saberstajos cepumos.

    Lai labi garšo!
    Izkausē balto šokolādi, kurā vienu pēc otras iemērc trifeles...

    FOTO: Kalev

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas