Marinēti gurķi vai kabači

Marinēti gurķi vai kabači
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Gurķi
  • Dilles
  • Ķiploki
  • Mārutku lapas
  • Ķiršu un upeņu lapas
  • Pipari
  • Sāls
  • Cukurs
  • Etiķa esence
  • Ūdens

Pagatavošana

50 min.
  1. Saliek lapas, garšaugus, un gurķus burkā.
  2. Burkās ber sāli, cukuru, lej etiķa senci:
    uz 1 l burku - 1 tējkaroti visu garšvielu;
    uz 2 l burku - 1 deserta karoti;
    uz 3 l burku - 1 ēdamkaroti.
  3. Uzlej vārošu ūdeni, pasrerizē 80-85 grādu krastā ūdenī, līdz maina krāsu pie stikla piespiestie gurķi.
    Asortiem var krāmēt visu kas ienāk prātā (plūmes, ķiršus, dažādas ogas). Vajag eksperimentēt.

    Lai labi garšo!
    Uzlej vārošu ūdeni, pasrerizē 80-85 grādu krastā ūdenī, līdz...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi