Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinēti gurķi vai kabači

Marinēti gurķi vai kabači

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gurķi
  • Dilles
  • Ķiploks
  • Mārutku lapas
  • Ķiršu un upeņu lapas
  • Pipari
  • Sāls
  • Cukurs
  • Etiķa esence
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Saliek lapas, garšaugus, un gurķus burkā.
  2. Burkās ber sāli, cukuru, lej etiķa senci:
    uz 1 l burku - 1 tējkaroti visu garšvielu;
    uz 2 l burku - 1 deserta karoti;
    uz 3 l burku - 1 ēdamkaroti.
  3. Uzlej vārošu ūdeni, pasrerizē 80-85 grādu krastā ūdenī, līdz maina krāsu pie stikla piespiestie gurķi.
    Asortiem var krāmēt visu kas ienāk prātā (plūmes, ķiršus, dažādas ogas). Vajag eksperimentēt.

    Lai labi garšo!
    Uzlej vārošu ūdeni, pasrerizē 80-85 grādu krastā ūdenī, līdz...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomāti ar sīpoliem želejā

Tomāti ar sīpoliem želejā

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas