Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolu un šokolādes kūka

Ābolu un šokolādes kūka

FOTO: Agnese Vajevska

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1 krūze cukura
  • 1 krūze miltu
  • 100 g tumšās šokolādes
  • 1 tējk. sodas
  • Etiķis
  • 3 āboli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Olas sakuļ kopā ar cukuru. Pievieno miltus un kārtīgi samaisa. Pievieno sarīvētu šokolādi.
    Olas sakuļ kopā ar cukuru. Pievieno miltus un kārtīgi samais...

    FOTO: Agnese Vajevska

  2. Uz tējkarote sodas uzpilina pāris pilienus etiķa un iemaisa mīklā.
  3. Ābolus sagriež šķēlēs un kārto cepamajā pannā.
    Ābolus sagriež šķēlēs un kārto cepamajā pannā.

    FOTO: Agnese Vajevska

  4. Mīklu pārlej pāri āboliem.
    Mīklu pārlej pāri āboliem.

    FOTO: Agnese Vajevska

  5. Liek cepties krāsnī 180 grādos uz 30 minūtēm. Njam!
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas