-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Siera kūka ar avenēm
Paldies, Vitai par iesūtīto foto (konkursa ietvaros)! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
3 pakas "Rasa" krēmsiera
-
2 paciņas "Selga" cepumu
-
300 g aveņu var būt saldētas
-
100 g sviesta
-
3 olu dzeltenumi
-
3 olu baltumi
-
7 ēd. k. cukura
-
1 ēd. k. miltu ar kaudzīti
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
100 min.
-
Cepumus sasmalcina ļoti smalki, var ņemt palīgā rullīti un ar to saspiest cepumus.
-
-
Cepumiem pievieno sviestu un samīca viendabīgā masā.
-
Tad saputo sieru, cukuru un olu dzeltenumus. Pēc tam pievieno saputotos olu baltumus un miltus. Iemaisa avenes.
-
Cepamajai formai ar augstām malām, ar sviestu nosmērē gan pamatni,gan sānus.
-
Formā ieklāj cepumu masu un to piestampā pie pamatnes. Virsū uzlej siera masu un izlīdzina.
-
Cep cepeškrāsnī 170 grādos 40 - 60 min., līdz kamēr kūkas virsiņa paliek nedaudz brūnīga. Pēc cepšanas ļauj kūkai atdzist.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs