Sākums > Receptes > Salāti

Garšīgais vinegrets

2011. gada 27. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
100 min
1. Vispirms liek vārīties kartupeļus, bietes un burkānus, tad to visu atdzesē.
2. Kamēr daļa dārzeņu dzesējas, mazos gabalinos griež un liek bļodā gurķus, ābolu un sīpolu, pievieno zirnīšus.
3. Kad vārīties dārzeņi ir atdzisuši, tos arī sagriež un ber bļodā.
4. Atsevišķā traukā sajauc apmēram 6 ēdamkarotes eļļu, 1 ēdamkaroti etiķi un sāli. Samaisa un liek klāt salātiem.
5. Pēc tam būtu vēlams uz 1-2 stundām ielikt ledusskapī, lai salāti ievelkas.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu