Lasis a la pesto

2011. gada 12. septembris
Foto: Spilva
Pagatavošana
30 min
1. Sajauc visas sastāvdaļas, izņemot auksti kūpināto lasi, un izkārto uz šķīvja vai lielākā lēzenā salātu bļodā.
2. Visbeidzot salātos iejauc laša gabaliņus vai arī tos saloka rozes veidā, novieto ēdiena virspusē.
3. Noderīga informācija:
4. Salātus var pasniegt kā aukstus, tā arī uzsildītus;
5. Auksti kūpināta laša vietā var izmantot, piemēram, vasarā noķertās zivis: asarus, zandartus;
6. Pasniedzot salātus izrotājiet un radiet svētku sajūtu, pievienojot tiem Pesto mērci un iegūstot lielisku vasaras delikatesi;
7. Kartupeļu vietā šajā Pesto mērces receptē var izmantot jebkura veida makaronus (tad ēdiens kļūst sātīgāks un daudzveidīgāks).
8. Lai labi garšo!
Uz augšu