Lasis a la pesto

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 g atdzesētu, vārītu kartupeļu
  • 8 - 10 iepriekš uzvārīti baltie vai zaļie sparģeļi
  • 10 - 15 redīsi
  • 1 saišķītis zaļo lociņu vai diļļu
  • 200 g auksti kūpināta vai mazsālīta laša
  • Pesto mērce

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc visas sastāvdaļas, izņemot auksti kūpināto lasi, un izkārto uz šķīvja vai lielākā lēzenā salātu bļodā.
  2. Visbeidzot salātos iejauc laša gabaliņus vai arī tos saloka rozes veidā, novieto ēdiena virspusē.
  3. Noderīga informācija:
  4. Salātus var pasniegt kā aukstus, tā arī uzsildītus;
  5. Auksti kūpināta laša vietā var izmantot, piemēram, vasarā noķertās zivis: asarus, zandartus;
  6. Pasniedzot salātus izrotājiet un radiet svētku sajūtu, pievienojot tiem Pesto mērci un iegūstot lielisku vasaras delikatesi;
  7. Kartupeļu vietā šajā Pesto mērces receptē var izmantot jebkura veida makaronus (tad ēdiens kļūst sātīgāks un daudzveidīgāks).
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti