-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Salāti
-
>
Lasis a la pesto
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
200 g atdzesētu, vārītu kartupeļu
-
8 - 10 iepriekš uzvārīti baltie vai zaļie sparģeļi
-
10 - 15 redīsi
-
1 saišķītis zaļo lociņu vai diļļu
-
200 g auksti kūpināta vai mazsālīta laša
-
Pesto mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Sajauc visas sastāvdaļas, izņemot auksti kūpināto lasi, un izkārto uz šķīvja vai lielākā lēzenā salātu bļodā.
-
Visbeidzot salātos iejauc laša gabaliņus vai arī tos saloka rozes veidā, novieto ēdiena virspusē.
-
-
Salātus var pasniegt kā aukstus, tā arī uzsildītus;
-
Auksti kūpināta laša vietā var izmantot, piemēram, vasarā noķertās zivis: asarus, zandartus;
-
Pasniedzot salātus izrotājiet un radiet svētku sajūtu, pievienojot tiem Pesto mērci un iegūstot lielisku vasaras delikatesi;
-
Kartupeļu vietā šajā Pesto mērces receptē var izmantot jebkura veida makaronus (tad ēdiens kļūst sātīgāks un daudzveidīgāks).
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs