Viens mazs turku zirnis

Kolekcijas: Veģetārās
Ēd uz baltmaizes kā pastēti vai piedevu pie pamatēdiena.

Sastāvdaļas

  • Glāze izmērcētu turku zirņu
  • 1 /2 daivas ķiploka
  • 1 ēd. k. sakapātu zaļumu
  • 3 ēd. k. labas olīveļļas
  • Sāls, ķimenes, koriandra sēklas, sinepju sēklas, romiešu ķimeņu u.c. garšvielas pēc vēlēšanās

Pagatavošana

30 min.
  1. Zirņus vāra kamēr mīksti, beigās pievieno sāli un vēl mazliet pavāra.
  2. Nolej lieko ūdeni, atstājot tikai nedaudz - pāris ēd. k.
  3. Piestiņā saspaida ķimenes un pārējās garšvielas, pievieno zirņiem.
  4. Sakapā vai izspiež caur spiedi ķiploku.
  5. Zirņus sablendē līdz veidojas viendabīga masa, pievieno eļļu un zaļumus. Un humuss ir gatavs!
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi