Slinko sievu zupa

Sastāvdaļas

  • Litrs piena
  • Divi
  • Skābi āboli vai rabarberu kāti
  • 1 -2 ēdamkarotes cukura
  • Tējkarote vanilīncukura

Pagatavošana

25 min.
  1. Ābolus vai rabarberus notīra un sagriež nelielos gabaliņos, tad saber katlā un pievieno aukstu pienu. Zupu vāra, līdz piens saskrien pārslās un veidojas biezpiena klimpas. Pievieno cukuru un vanilīncukuru. Zupu nedrīkst pārvārīt, jo tad klimpas izjuks. Zupu var ēst gan siltu, gan atdzesētu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi