Komentāri
39
Jaunākie
Vecākie
Es ar gribu, bet var bez cukura un medus?
Vērtējums
Atbildēt
Bija ļoti garšīgi kaut ,gan mums nebija ingvers un tā vietā pievienojām papriku un sanāca perfekti.
Vērtējums
Atbildēt
Paldies! Cenšos, pāris reizes mēnesi pagatavot. Paldies!
Ainars Menesis
Ainars Menesis
Vērtējums
Atbildēt
Super, visi bija gar zemi :D
Vērtējums
Atbildēt
Pirmo reizi vsipār kko tādu taisīju un sanāca baigi labs.
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīgi, paldies par recepti.
Es tik vēl.pieliku dārzeņus klāt - puķkāpostu, burkānu un kubikos grieztu sīpolu.
Es tik vēl.pieliku dārzeņus klāt - puķkāpostu, burkānu un kubikos grieztu sīpolu.
Vērtējums
Atbildēt
Es kaut gan neliku ingveru un pieliku skābo krējumu un sieru. Plus paprika sarkanā nevis čili. Sanāk kā cita recepte.. Bet vienkārši ideāli.. ņamma.. :)
Vērtējums
Atbildēt
Tā nu sanāca, ka man jau apnika no cūkgaļas gatavot karbonādes un visu ierasto. Nenožēloju, ka pagatavoju šo ēdienu! Izcili!!! es protams mazāk to piparu liku, bet mērce sanāca vienkārši lieliska! :)
Vērtējums
Atbildēt
Laba recepte. Iesaku pameegjinaat pievienot apceptus shampinjonus un papriku. Ideaali.
Vērtējums
Atbildēt
Bez pipara nevar?
Vērtējums
Atbildēt
Esmu taisījis kādas 5 reizes. Vienreiz pat pamēģināju ar vistu. Bet tomēr vislabākais rezultāts sanāk ar cūkgaļu.
Vēl iesaku pamēģināt sekojošo. Kad visa šī recepte ir gatava, tad panna pielikt klāt izvārījušos rīsus un ķīniešu mērci (Spilvas vai Oncle Bens), visu samaisīt, uzlikt vāku virsū un uz lēnas uguns atstāt uz kādām 10 min. Nu super garšīgi. ;)
Vēl iesaku pamēģināt sekojošo. Kad visa šī recepte ir gatava, tad panna pielikt klāt izvārījušos rīsus un ķīniešu mērci (Spilvas vai Oncle Bens), visu samaisīt, uzlikt vāku virsū un uz lēnas uguns atstāt uz kādām 10 min. Nu super garšīgi. ;)
Vērtējums
Atbildēt
Supergardi! Vīrs pat šķīvi izlaizīja :)
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīgi! Vīrs jau jautāja, kad nākamreiz tādu taisīšu :)
Vērtējums
Atbildēt
Cik personam šāda recepte? Man vajadzētu divām. vai nemt pusporciju?
Vērtējums
Atbildēt
Etika vieta izmantoju laima sulu, uzlaboju ar sasmalcinatu kafira laima lapu un apberu ar sasmalcinatiem sipollokiem. Vel sezama seklinas var sabert mercite ja garso.
Vērtējums
Atbildēt
super sanaaca! tikai lai butu kraukshjiigaaki, griezu tiesham mazas un planas stremelites:)
Vērtējums
Atbildēt
Gardi!
Vērtējums
Atbildēt
fantastiski man likās ka būs pa asu bet bij ļoti labi
Vērtējums
Atbildēt
Pareizaa recepte..super! vieniigais es chilli vieta pievienoju saldo piparu un siipolu + var pievienot mazo kukuruzu , sagriezu tos apm. 1cmx1cm un visu to apcepju kopaa ar kiplokiem un ingviru .
Tad sanaak ka istaa kinieshu restorana ediens!
Tad sanaak ka istaa kinieshu restorana ediens!
Vērtējums
Atbildēt
Paldies, ļoti garšīgi bija
Vērtējums
Atbildēt
Kā var zināt, ka mērce sāk karamelizēties? Kā tas izpaužās?
p.s. esmu liels iesācējs pavārmākslā :)
p.s. esmu liels iesācējs pavārmākslā :)
Vērtējums
Atbildēt
Mani fascine fakts, ka si recepte ir satriecosi viegla un neparspejami laba. Tiiko ka uztaisiju, mmm. Paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt
Nu, nezinu gan, vai šo es dotu mazam bērnam- diez gan paass! Pieaugušajam dedzina muti, kur nu vēl mazam. Ēdiens ēdams tiem, kam ļoti tīk asi, dikti asi ēdieni ;)
Vērtējums
Atbildēt
vai ir iespējams bez Ingvera? man ir alerģija, bet ļoti gribas pamēģināt :)
Vērtējums
Atbildēt
Taisu nu jau regulari ritigi gardi
Vērtējums
Atbildēt
IDEĀLI, vinkārši IZCILI gardi:) Paldies
Vērtējums
Atbildēt
Taisam katru nedēļu, brīnumgardi !!!!!
Vērtējums
Atbildēt
Vienkārši un ļoti garšīgi.
Vērtējums
Atbildēt
un vēlreiz 5 ! :-)))
Vērtējums
Atbildēt
Sanāca vnk EKSELENTI !!!!! Jammīīīīīī'!!! Paldies ! :-))
Vērtējums
Atbildēt
Loti garsiigi :)
Pat mazakajiem gimene garsoja, kas notiek reti ;)
Pat mazakajiem gimene garsoja, kas notiek reti ;)
Vērtējums
Atbildēt
Labais!
Sākumā šaubījos, bet tagad vvaru to ieteikt draugiem!
Sākumā šaubījos, bet tagad vvaru to ieteikt draugiem!
Vērtējums
Atbildēt
..aizmirsu piebilst, ka pat neliekot čili - sanāca lieliski!! Ingveru sīki sakapāju.
Vērtējums
Atbildēt
mmm...ļoooti garšīgi!!! PALDIES!!!
Vērtējums
Atbildēt
Loti bagatiga garsa!
Vērtējums
Atbildēt
Cukura vietā ieteiktu lietot medu ;)
Vērtējums
Atbildēt
man par asu....
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīgi, taču neieteiktu rīvēt ingveru, jo tad paliek redzami ingvera diedziņi, labāk sagriezt strēmelītēs vai kā nu kuram patīk.
Vērtējums
Atbildēt
Super, bija ļoooti garšīgi.
Vērtējums
Atbildēt