Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ziedkāpostu un lēcu karijs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 saujas sarkano turku lēcu
  • 1 vidējs ziedkāposts
  • 1 /2 citrona sulas
  • 2 sasmalcināti sīpoli
  • 1 /2 glāze ūdens
  • Karijs, svaigs ingvers, sāls pipari pēc garšas
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Lēcas nomazgā un uz nakti atstāj izmirkt. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus. Pievieno garšvielas, izņemot svaigo ingveru, un pāris minūtes gatavo. Tad pievieno lēcas, ūdeni un ļauj uzvārīties. Ziedkāpostus sagriež mazās "rozītēs" un pievieno sautējumam. Gatavo kamēr ziedkāposti gatavi. Beigās pievieno smalkās strēmelītēs sagrieztu ingveru.
  2. Pasniedz ar rīsiem vai baltmaizi.

Pamatēdieni

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes