Baltā maltās gaļas mērce

Baltā maltās gaļas mērce
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 350 g maltas cūkgaļas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1/2 glāze/s ūdens
  • 1 ēd. k. miltu
  • 150 ml piena
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež ļoti smalki sīpolu un smalki sarīvē burkānu. Liek cepties.
  2. Tajā laikā miltus izšķīdina ūdenī.
  3. Kad dārzeņi apcepušies, pievieno gaļu, papildina ar garšvielām un cep, līdz gaļa gatava.
  4. Tad pievieno miltu, ūdens maisījumu, kārtīgi samaisa, tad lej klāt pienu. Uzvāra.

    Labu apetīti!
    Tad pievieno miltu, ūdens maisījumu, kārtīgi samaisa, tad le...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Estere Jēkabsone 2018. gada 14. marts 07:52
Brīnišķīgi!
draugs 2011. gada 25. oktobris 14:38
Te nav pierakstīts, ka gaļa jāapcepj pirms liet pienu un miltus.
Jeb ir domāts, ka nevajag apcept gaļu un, ka vajag uzreiz pienu un miltus?
U 2011. gada 29. septembris 16:41
Ļoti garšīgi!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi