Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Boršs

Boršs

FOTO: Ilma Vastare

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa,liellopa gaļa vai vista 500gr
  • Kāposti-1/3 vidēja lieluma galviņas
  • Sīpoli 1vai2 gab
  • Burkāns 1 liels
  • Bietes 2gab
  • Svaigi tomāti 1vai 2 gab
  • Kartupeļi 4gab
  • Sāls,dilles,pētersīļi,krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Izvārīt gaļas buljonu, piemest sāli.Kad gaļa būs gatava izņemt to un buljonā ielikt sagrieztus kartupeļus ar kvadratos sagrieztiem kapostiem.
  2. Kamer vārās buljons gatavojam borša pamatu-
  3. sagrieztus sīpolus,burkānus un sarīvētas(smalki sagrieztas) bietes. Tos apcepam eļļā pievinojam cepšanas laikā tomātus. Kad tas gatavs liekam tos katlā pie citiem dārzeņiem un pivienojam sagrieztu gaļu. Vāram 5 min. .Atļauj boršam ievilkties 5-10 min. Pasniedz ar krejumu.
    sagrieztus sīpolus,burkānus un sarīvētas(smalki sagrieztas)...

    FOTO: Ilma Vastare

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas