Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas brūnie Selgas cepumi
  • 2 kārbas vārītā iebiezinātā piena ar cukuru vai piena deserta
  • Mazliet marmelādes, sukāžu, rozīņu, plūmju vai riekstu
  • Saldos salmiņus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

44 min.
  1. Cepumus salauž mazos gabaliņos.
  2. Cepumiem pievieno pusotras kārbas iebiezināto pienu. Samaisa izveidojot stingru masu, klāt pieber marmelādi, sukādes, rozīnes vai riekstus.
  3. Uz šķīvja no pagatavotās masas veido eža ķermeni ar resnāku diben galu un tievāku degunu.
  4. Izveidotajam ezim apsmērē pāri palikušo iebiezināto pienu.
  5. Saldos salmiņus pārlauž uz pusēm un veido no tiem eža kažoku. Degunu un ausis veido no rozīnēm, bet acis no krāsainajām sukādēm. Vislabāk ezis garšo nākamajā dienā.
  6. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas