Mērce indiešu gaumē ar kariju

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas
  • 400 ml kokosriekstu piens
  • Nedaudz garšvielas gaļai
  • Nedaudz citronskābes
  • 1 -2 ēd. k. augu eļļa
  • 30 g karijs
  • 1 ēd. k. sviests vai margarīns
  • Rīsi
  • Ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos, apkaisa ar gaļas garšvielu (es izmantoju Santa Maria šašlika garšvielu) un uzkaisa arī citronskābi, ierīvē garšvielas ar pirkstiem gaļā, ļauj dažas minūtes gaļai pastāvēt.
  2. Izvāra rīsus. Ņem vistas gabaliņus, apcep uz pannas, uz kuras jau iepriekš uzkarsēta augu eļļa, gaļu cep, īdz tā paliek zeltaina, tad pievieno kariju, samaisa.
  3. Pievieno kokosriekstu pienu, samaisa un uzvāra 3-5 min.
  4. Gatavajiem karstajiem rīsiem viducī ieliek sviesta piciņu un ļauj tai izšķīst, vēlāk samaisa.
  5. Uz šķīvja liek gaļas mērci un rīsus, rīsus var dekorēt ar lociņiem, papriku!
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi