Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes rabarbera pīrags

Šokolādes rabarbera pīrags

FOTO: Juris Kr.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g augu eļļas
  • 3 olas
  • 125 ml piena
  • 10 g rauga
  • 2-3 rabarberu kātiņi
  • 100 g cukura
  • 120 g 100% augsta labuma miltu
  • 150 g kukurūzas cietes
  • 45 g sausā šokolādes pudiņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Augu eļļu samaisa ar pienu, trīs olu dzeltenumiem un raugu.
  2. Pakāpeniski pieber cukuru, kukurūzas cieti, sauso šokolādes pudiņu, 100 g augstākā labuma miltus un saputotus olu baltumus.
  3. Rabarberus sagriež gabaliņos un ielikt gatavajā masā.
  4. Sagatavoto masu ielej cepamajā formā, kas izklāta ar cepšanas papīru.
  5. Cept apmēram 30 min. (180*C).
  6. Atdzesētu biskvītu izņem no formas, noņemt papīru un pārgriež uz pusēm.
    Augšējo daļu izrotāt pēc saviem ieskatiem, piem., ar zemenēm.

    Lai labi garšo!
    Atdzesētu biskvītu izņem no formas, noņemt papīru un pārgrie...

    FOTO: Juris Kr.

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas