-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Šokolādes rabarbera pīrags
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
100 g augu eļļas
-
3 olas
-
125 ml piena
-
10 g rauga
-
2-3 rabarberu kātiņi
-
100 g cukura
-
120 g 100% augsta labuma miltu
-
150 g kukurūzas cietes
-
45 g sausā šokolādes pudiņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Augu eļļu samaisa ar pienu, trīs olu dzeltenumiem un raugu.
-
Pakāpeniski pieber cukuru, kukurūzas cieti, sauso šokolādes pudiņu, 100 g augstākā labuma miltus un saputotus olu baltumus.
-
Rabarberus sagriež gabaliņos un ielikt gatavajā masā.
-
Sagatavoto masu ielej cepamajā formā, kas izklāta ar cepšanas papīru.
-
Cept apmēram 30 min. (180*C).
-
Atdzesētu biskvītu izņem no formas, noņemt papīru un pārgriež uz pusēm.
Augšējo daļu izrotāt pēc saviem ieskatiem, piem., ar zemenēm.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs