1. Sagrieziet sīpolu smalkās daļiņās un sarīvējiet burkānu.

Foto: Gita Ozola
2. Lieciet pannā kausēties sviesta piciņu...

Foto: Gita Ozola
3. .. un kad sviests ir mazliet pakusis pievienojiet burkānu un sīpolu, cepiet kādas 5-7 min.

Foto: Gita Ozola
4. Kamēr tas viss cepās, pievienojiet ūdenim buljona kubiciņu un vāriet...

Foto: Gita Ozola
5. Tad buljonam pievienojam tikko sviestā cepto sīpolu un burkānu. Vāram 10 minūtes.

Foto: Gita Ozola
6. Pēc 10 minūtēm pievienojam kartupeļus un...

Foto: Gita Ozola
7. ... konservētus zaļos zirnīšus.

Foto: Gita Ozola
8. Kad kartupeļi ir izvārījušies mīksti, tad pievienojam pašu galveno sastāvdaļu - Kausēto sieru pavāram vēl kādas 10-15 minūtes, kamēr siers kārtīgi izkusis un...

Foto: Gita Ozola
9. ...tadam... zupa gatava!

Foto: Gita Ozola
10. Vēlu jums patīkamu maltīti! Lai Dievs jūs svētī. :)