Proporcijas var mainīt atkarībā no tā cik biezu zupu vēlaties. :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Sagrieziet sīpolu smalkās daļiņās un sarīvējiet burkānu.
FOTO: Gita Ozola
Lieciet pannā kausēties sviesta piciņu...
FOTO: Gita Ozola
.. un kad sviests ir mazliet pakusis pievienojiet burkānu un sīpolu, cepiet kādas 5-7 min.
FOTO: Gita Ozola
Kamēr tas viss cepās, pievienojiet ūdenim buljona kubiciņu un vāriet...
FOTO: Gita Ozola
Tad buljonam pievienojam tikko sviestā cepto sīpolu un burkānu. Vāram 10 minūtes.
FOTO: Gita Ozola
Pēc 10 minūtēm pievienojam kartupeļus un...
FOTO: Gita Ozola
... konservētus zaļos zirnīšus.
FOTO: Gita Ozola
Kad kartupeļi ir izvārījušies mīksti, tad pievienojam pašu galveno sastāvdaļu - Kausēto sieru pavāram vēl kādas 10-15 minūtes, kamēr siers kārtīgi izkusis un...
FOTO: Gita Ozola
...tadam... zupa gatava!
FOTO: Gita Ozola
Vēlu jums patīkamu maltīti! Lai Dievs jūs svētī. :)