Liek vārīties olas, ja vēlas piekost klāt kartupeļus tad tos arī uzreiz nomizo un liek vārīties.
FOTO: Kaspars Barsukovs
Nākošais solis, ņem gurķi un dala to uz pusēm. Vienu daļu sarīvē, bet otru sagriež šķēlēs pa ceturdaļām, kā ir redzams bildē zemāk.
FOTO: Kaspars Barsukovs
Ņem 12 redīsus un griež plānās šķēlēs, sākumā tos pārgriežot uz pusēm.
FOTO: Kaspars Barsukovs
Ņem 6 vārītās olas, vāra apm. 15 minūtes, un rīvē tās tādā pašā veidā kā gurķi.
FOTO: Kaspars Barsukovs
Pēc tam ņem un sagriež lociņus, klāt pievieno piparus un sāli pēc saviem ieskatiem, es aptuveni lieku 1.5 tējkarotes sāls un 1 tējkaroti sasmalcināto piparu. Un tad samīca visus to kopā, lai sāk izdalīties sula no lociņiem.
FOTO: Kaspars Barsukovs
Bietes liek kādā palielākā traukā un klāt pievieno gurķus (gan sagrieztos, gan sarīvētos), redīsus, olas, sīpolus un arī dilles, kā arī 2-3 tējkarotes krievu sinepju un 125 g majonēzes.
FOTO: Kaspars Barsukovs
Visu kārtīgi sajauc.
FOTO: Kaspars Barsukovs
Kad kartupeļi ir gatavi, liek gatavo zupas maisījumu šķīvī, pievieno sev tīkamu kefīra un citronpiparu daudzumu, blakus vārītus kartupeļus un dūmu desas gabalu.