Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pasta arabiatta

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g makaronu (vislabāk - Penne formas)
  • 1 kārba tomātu savā sulā (var ņemt smalcinātus, var smalcināt pats)
  • 1 lauru lapa
  • 3 ķiploka daivas, rupji sagrieztas
  • Svaigs Čili pipars (ja nav - smalcinātais kajēnas)
  • Šķipsniņa provansas garšvielu
  • Sāls
  • 2 ēd.k olīveļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Pastu novāra "al dente", nokāš. Pannu sakarsē, ielej nedaudz olīveļļas. Eļļā pasautē ķiploku, lauru lapu un sakapātu čilli piparu (ja izmanto pulveri, to pieber vēlāk, kopā ar garšvielām).
  2. Pannā ielej tomātus ar visu sulu, pieber provansas garšvielas. Sautē uz vidējas uguns 5-10 minūtes, lai garšas sasūcas.
  3. Pievieno pannā pastu, iemaisa mērcē. Uz lēnas uguns sautē vēl aptuveni 5 minūtes. Pēc garšas pievieno sāli.
  4. Pasniedzot pārkaisa ar parmas sieru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas