1kārba tomātu savā sulā (var ņemt smalcinātus, var smalcināt pats)
1lauru lapa
3ķiploka daivas, rupji sagrieztas
Svaigs Čili pipars (ja nav - smalcinātais kajēnas)
Šķipsniņa provansas garšvielu
Sāls
2ēd.k olīveļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
25 min.
Pastu novāra "al dente", nokāš. Pannu sakarsē, ielej nedaudz olīveļļas. Eļļā pasautē ķiploku, lauru lapu un sakapātu čilli piparu (ja izmanto pulveri, to pieber vēlāk, kopā ar garšvielām).
Pannā ielej tomātus ar visu sulu, pieber provansas garšvielas. Sautē uz vidējas uguns 5-10 minūtes, lai garšas sasūcas.
Pievieno pannā pastu, iemaisa mērcē. Uz lēnas uguns sautē vēl aptuveni 5 minūtes. Pēc garšas pievieno sāli.