Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Olu liķiera trifeles

Olu liķiera trifeles

FOTO: Dansukker

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g augstas kvalitātes tumšās šokolādes
  • 50 g sviesta
  • 30 g Dansukker pūdercukura ar šokolādes garšu
  • 10 ml sarīvētu apelsīna miziņu
  • 30 ml olu liķiera
  • Dekorēšanai:
  • 60 g Dansukker pūdercukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Šokolādi un sviestu izkausē uz lēnas uguns.
  2. Pievieno pūdercukuru ar šokolādes garšu, apelsīna miziņu un olu liķieri, visu samaisa.
  3. Masu atdzesē līdz istabas temperatūrai, pēc tam pārliek ledusskapī un pagaida, līdz masa pilnībā sastingst.
  4. Tad no masas veido (izgrebj) bumbiņas ar karstā ūdenī iemērktas karotes palīdzību. Bumbiņas apviļā pūdercukurā.
  5. Trifeles ieteicams uzglabāt vēsumā.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas