Klasiska pastēte

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g aknu
  • 200 g cauraugušas cūkgaļas
  • 2 sīpoli
  • Lauru lapas

Pagatavošana

110 min.
  1. Liek katlā vienu veselu sīpolu, abus gaļas gabalus, sāli, piparus un pāris lauru lapas. Vāra kamēr gaļa paliek mīksta (vismaz 1.5 stundas). Kad gatava ņem ārā no katla un atdzesē.
    Liek katlā vienu veselu sīpolu, abus gaļas gabalus, sāli, pi...
  2. Uz pannas apcep otru sīpolu, kamēr zeltains un mīksts, beigās pievieno sviestu un lauj tam izkust.
    Uz pannas apcep otru sīpolu, kamēr zeltains un mīksts, beigā...
  3. Galu sagriež mazos gabaliņos un liek iekšā blenderī (vai gaļas masiņā), pievieno gaļai apceptos sīpolus un pielej klāt nedaudz buljonu (kur varijas gala) un sablenderē kamēr viendabīga masa.
    Galu sagriež mazos gabaliņos un liek iekšā blenderī (vai gaļ...
  4. Atdzesē un bauda! Njam!!!
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Diāna 2013. gada 21. janvāris 22:32
Kur tad aknas un ko ar šīm dara? Cik daudz sviesta uz to masu??
lana 2012. gada 20. janvāris 18:49
cik daudz sviesta vajag uz sipoliem?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas