Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Klasiska pastēte

Klasiska pastēte

FOTO: Agnese Vajevska

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g aknu
  • 200 g cauraugušas cūkgaļas
  • 2 sīpoli
  • Lauru lapa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

110 min.
  1. Liek katlā vienu veselu sīpolu, abus gaļas gabalus, sāli, piparus un pāris lauru lapas. Vāra kamēr gaļa paliek mīksta (vismaz 1.5 stundas). Kad gatava ņem ārā no katla un atdzesē.
    Liek katlā vienu veselu sīpolu, abus gaļas gabalus, sāli, pi...

    FOTO: Agnese Vajevska

  2. Uz pannas apcep otru sīpolu, kamēr zeltains un mīksts, beigās pievieno sviestu un lauj tam izkust.
    Uz pannas apcep otru sīpolu, kamēr zeltains un mīksts, beigā...

    FOTO: Agnese Vajevska

  3. Galu sagriež mazos gabaliņos un liek iekšā blenderī (vai gaļas masiņā), pievieno gaļai apceptos sīpolus un pielej klāt nedaudz buljonu (kur varijas gala) un sablenderē kamēr viendabīga masa.
    Galu sagriež mazos gabaliņos un liek iekšā blenderī (vai gaļ...

    FOTO: Agnese Vajevska

  4. Atdzesē un bauda! Njam!!!
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bezalkoholiskais mohito

Bezalkoholiskais mohito

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas