Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildītas pankūkas ar kartupeļiem un žāvētu gaļu

2005. gada 6. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pankūkas ir vērtība, bet ja tās vēl pilda - rezultāts nevar neiepriecināt. Selerija pildījumu padarīs īpaši aromātisku un izteiksmīgu.
Pagatavošana
120 min
1. Pankūkām: No miltiem, piena, olām un sāls sajauc mīklu un uz 30 min. ieliek ledusskapī uzbriest.
2. Uzkarsētā eļļā uzcep plānās pankūkas (ļoti gaišas).
3. Pildījums: Kartupeļus novāra, nokāš, pielej pienu un sastampā biezenī.
4. Žāvēto cūkgaļu smalki sagriež un kopā ar sakapātu seleriju sajauc ar kartupeļu biezeni.
5. Iegūto pildījumu tin pankūkās un gatavās pankūkas pirms pasniegšanas apcep sviestā.
6. Gatavās pankūkas pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem.
*Žāvēto gaļu var arī apcept ar sīpoliem un pievienot piparus un tad pievienot biezenim - garša būs pikantāka.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu