Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildītas pankūkas ar kartupeļiem un žāvētu gaļu

Pildītas pankūkas ar kartupeļiem un žāvētu gaļu

FOTO: Depositphotos.com

Pankūkas ir vērtība, bet ja tās vēl pilda - rezultāts nevar neiepriecināt. Selerija pildījumu padarīs īpaši aromātisku un izteiksmīgu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pankūkām:
  • 125 g miltu
  • 1 glāze/s piena
  • 3 olas
  • Eļļa
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Taukvielas cepšanai
  • Pildījumam
  • 0.5 kg kartupeļu
  • 250 g žāvētas cūkgaļas (ribiņas)
  • 1/2 glāze/s piena
  • Selerijas
  • Sāls pēc garšas
  • 4 ēd. k. sviesta
  • Pētersīļi pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Pankūkām: No miltiem, piena, olām un sāls sajauc mīklu un uz 30 min. ieliek ledusskapī uzbriest.
  2. Uzkarsētā eļļā uzcep plānās pankūkas (ļoti gaišas).
  3. Pildījums: Kartupeļus novāra, nokāš, pielej pienu un sastampā biezenī.
  4. Žāvēto cūkgaļu smalki sagriež un kopā ar sakapātu seleriju sajauc ar kartupeļu biezeni.
  5. Iegūto pildījumu tin pankūkās un gatavās pankūkas pirms pasniegšanas apcep sviestā.
  6. Gatavās pankūkas pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem.
    *Žāvēto gaļu var arī apcept ar sīpoliem un pievienot piparus un tad pievienot biezenim - garša būs pikantāka.

    Labu apetīti!
    Gatavās pankūkas pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem.
*Žāvēto...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas