Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Magoņu cepumi ar aprikozēm

Magoņu cepumi ar aprikozēm

FOTO: Zaika

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 glāzes miltu
  • 2 olas
  • 1 paciņa cepamā pulvera
  • 1 glāze cukura
  • 2 šķipsnas sāls
  • 0.5 glāze (maksimums 1 glāze) piena
  • Magoņu sēkliņas
  • Žāvētas aprikozes
  • Vaniļas cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Samaisa mīklu- olas sakuļ ar cukuru, sāli, pielej pienu, pievieno cepamo pulveri un miltus. Pievieno magones. Miltus, kā parasti variē - mīklai jāsanāk vidēji biezai, lai var izspiest caur kūku dekorējamo ierīci.
    Samaisa mīklu- olas sakuļ ar cukuru, sāli, pielej pienu, pie...

    FOTO: Zaika

  2. Sasmalcina aprikozes.
    Sasmalcina aprikozes.

    FOTO: Zaika

  3. Cepumus izvieto uz cepamā papīra - cepumu formu veido ligzdiņveidīgu, lai centrā var pildīt sasmalcinātas aprikozes.
  4. Katru cepumu paŗkaisa ar vaniļas cukuru, pannu liek uzkarsētā cepeškrāsnī (190 grādi) un cep kamēr cepumi paliek zeltaini brūni.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas