1. Gaļu sagriež vidēji lielos kubikos. Tad, pievienojot nedaudz garšvielas, apcep nelielā eļļas daudzumā.

Foto: Valentīna Ābelīte
2. Gaļu ar visu sulu pārliek vidēja lieluma katliņā. Pievieno ūdeni, tik daudz, lai tas ir 1-2cm virs gaļas. Liek sautēties uz mazas uguns, ar aizvērtu vāku. Sautē 2h (2 h nepieciešamas, lai tiktu vaļā no visiem nevajadzīgajiem mikroorganismiem, ko var saturēt meža gaļa)

Foto: Valentīna Ābelīte
3. Pārējās sastāvdaļas sāk pievienot 15 -20 min pirmas sautēšanās beigām.
4. Smalki sagriež sīpolus, apcep tos sviestā. pievieno gaļai.

Foto: Valentīna Ābelīte
5. Katliņā iespiež 2 ķiplokdaiviņas
6. Pievieno saldo krējumu
7. Apcep miltus bez taukiem, tad pievieno.

Foto: Valentīna Ābelīte
9. Maisot uz nedaudz lielāka uguns, pavāra kamēr sabiezē, tad slēdz nost.

Foto: Valentīna Ābelīte
10. Gaļu var pasniegt ar ko vien gribās, es izvēlējos griķus :)