Sākums > Receptes > Uzkodas

Pildīts lavašs ar krabju nūjiņām, sieru un olām

2011. gada 16. marts
Foto: Aiga Aperāne
Pagatavošana
30 min
1. Izklātu lavašu apsmērē ar kausēto sieru. Uz 1 lavašu apmēram 1 kārbiņa kausētā siera.
2. Sakapā krabju nūjiņas, sasmalcina olas, sarīve sieru un sasmalcina dilles.
3. Uz nosmērētā lavaša bagātīgi ber virsū sagatavotos produktus, pārlej ar nelielu daudzmu majonēzes, lai mitrāks.
4. Tam visam pāri pārkaisa smalki sakapātas dillītes.
5. Tad visu lēnām, kārtīgi gareniski rullē ciet. Es parasti satinu follijā un uz nakti lieku ledusskapī, lai savelkas, taču to var nedarīt.
Griež šķēlītēs, un lieliska uzkoda ir gatava.

Lai labi garšo!
Foto: Aiga Aperāne
Uz augšu