Sātīgā brīvdienu omlete

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 1/4 glāze piens
  • šķipsniņa sāls
  • 2 tomāti
  • kūpināts šķiņķis vai karbonāde
  • 150g siers
  • dilles
  • eļļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Olas sakuļ, pievieno pienu un sāli
     Olas sakuļ, pievieno pienu un sāli
  2. Lej uz pannas sakarsētā eļļā. Visu neizlej, mazliet atstāj, ko pārliet tomātiem.
  3. Virsū kārto šķiņķa un tomātu šķēlītes.
  4. Virs tomātiem pārlej atlikušo olu (lai nepiedegtu, apgriežot otrādi)
  5. Cep uz vidējas uguns, kamēr brūna no abām pusēm.
  6. Gatavu omleti liek uz šķīvja, karstu pārkaisa ar smalki sarīvētu sieru un dillēm.

Komentāri

Anastasija 2013. gada 11. septembris 15:47
Laikam tadu omleti gruti apgriezt - uzreiz, veselu, nesadalot gabalos.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis