Pirmpiena rausis

Sastāvdaļas

  • 1 l pirmpiens
  • 1 l svaigs piens
  • 6 olas
  • 6 ēd. karotes milti
  • 300 g(var mazāk) cukurs
  • 3 citrona miziņas
  • 200 g rozīnes
  • 1 paciņa vaniļas cukurs
  • 1 /2 paciņa kanēlis
  • Naža gals sodas
  • Naža gals sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. No citrona ar smalko rīvi norīvē miziņu, pievieno olas, cukuru un vaniļu - saputo, tad pamazām pievieno pienu, piesijā miltus. Putojot pievieno atlikušo pienu un pielej pirmpienu,pievieno atlikušās sastāvdaļas - visu saputo. Masa ir diezgan šķidra.
  2. Dziļo veidni ieziež ar taukvielām un ielej masu, pārkaisa ar kanēli un liek cepties uz 200 grādiem apmēram stundu.
  3. Izdevās ļoti baudāms rausis ;)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi