1. Vistas fileju sagriež nelielos kubiciņos un liek sakarsētā pannā ar eļļu.

Foto: Ieva Paukš!
2. Pāri vistai izspiež pusi citrona. Pārkaisa ar sāli un kariju. Ar ķiplokspiedi izspiež ķiplokus.

Foto: Ieva Paukš!
3. Visu sajauc un cep uz lēnas uguns, ik pa laikam apmaisot.

Foto: Ieva Paukš!
4. Kad vista ir apcepusies, klāt pievieno majonēzi un krējumu.

Foto: Ieva Paukš!
5. Visu kārtīgi izmaisa un silda uz lēnas uguns ik pa laikam apmaisot, līdz mērce sāk sabiezēt.

Foto: Ieva Paukš!
6. Pasniedz ar krāsnī ceptiem kartupeļiem.
7. Šīs mērces daudzums pietiek 3 kārtīgām porcijām.
Labu apetīti!