-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Vienkāršā vistas filejas mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
500 g vistas fileju
-
1/2 citrona
-
3-4 ēd. k. skābā krējuma
-
2-3 ēd. k. ar "kaudzīti" majonēzes
-
3 vidēja izmēra daiviņas ķiploka
-
1 tējk. karija vai piedevas vistas gaļai
-
1 tējk. sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Vistas fileju sagriež nelielos kubiciņos un liek sakarsētā pannā ar eļļu.
-
Pāri vistai izspiež pusi citrona. Pārkaisa ar sāli un kariju. Ar ķiplokspiedi izspiež ķiplokus.
-
Visu sajauc un cep uz lēnas uguns, ik pa laikam apmaisot.
-
Kad vista ir apcepusies, klāt pievieno majonēzi un krējumu.
-
Visu kārtīgi izmaisa un silda uz lēnas uguns ik pa laikam apmaisot, līdz mērce sāk sabiezēt.
-
Pasniedz ar krāsnī ceptiem kartupeļiem.
-
Šīs mērces daudzums pietiek 3 kārtīgām porcijām.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs