Komentāri
10
Jaunākie
Vecākie
Lietuviešiem tie saucās par DIČKUKUĻIEM, tikai viņi tos vāra un pilda ar biezpienu.
Vērtējums
Atbildēt
vai viņi cepot nejuks ārā?
Vērtējums
Atbildēt
Njam, atri un gardi. Viram garsoja un delins ari eda pilnam mutem.
Vērtējums
Atbildēt
neesmu vel pagatavojis, bet driz to darisu...pac esmu pavars vienkarsi mekleju labako recepturu.....tikamako sev un sis variants patiesi iepatikas!!!
labi ka ir ari tadi kas rada ari jo jaunu un dalas pieredze! ja visi butu ta ka seit dala cilveku tad letini ritu bulbas un dzertu kefiru.
labi ka ir ari tadi kas rada ari jo jaunu un dalas pieredze! ja visi butu ta ka seit dala cilveku tad letini ritu bulbas un dzertu kefiru.
Vērtējums
Atbildēt
Cik kg maltas galas vajadzigs šaja recepte??
Vērtējums
Atbildēt
Izskatās labi. bet tie ir nejau cepelīni bet gan kartupeļu kroketes
Vērtējums
Atbildēt
var ari cept cepeskrasni?
ir ari loti garsigi kad pilda ar biezpienu ar zavetu galinu!!! nam nam!!!
ir ari loti garsigi kad pilda ar biezpienu ar zavetu galinu!!! nam nam!!!
Vērtējums
Atbildēt
Pats galvenais, ka garsigi.Un pat foto ir! Paldies autorei..
Vērtējums
Atbildēt
..........tās ir kartupeļu kotletes, no kartupeļu biezeņa. Ir garda, ja pilda ar sēnēm..
nemusiniet tautu
nemusiniet tautu
Vērtējums
Atbildēt
Sie nav cepelini,bet zemaicu blini..
Cepelinus gatavo savadak..
Cepelinus gatavo savadak..
Vērtējums
Atbildēt