-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Biskvīta torte ar rumu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 biskvītam (nepieciešami 2 biskvīti):
-
6 olas
-
1 /2 glāzes cukura
-
1 /3 glāzes miltu
-
Vaniļas cukurs
-
Pildījumam:
-
Saldais krējums
-
Cukurs
-
Ķiršu zapte
-
Rums (pāris šļukas)
-
Dekorēšanai:
-
Zemene
-
Kivi
-
Fizālis
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
140 min.
-
Olas baltumu atdala no dzeltenuma, baltumu saputo cietu.
-
Dzeltenumam pievieno cukuru un vaniļas cukuru, saputo, tad pievieno miltus un kārtīgi samaisa.
-
Pēc tam iecilā saputotajā baltumā un liek cepties uz cepampapīra apmēram 20 - 25 min.
-
Gatavo putukrējumu - sakuļ saldo krējumu ar cukuru. Klāt pievieno ķiršu zapti, kārtīgi samaisa (var sablenderēt).
-
Biskvīta kārtas apslaka ar rumu un ļauj iesūkties.
-
Liek uz paliela dēlīša vai paplātes pirmo biskvīta kārtu, noklāj nedaudz ar ķiršu zapti, tai pa virsu putukrējuma kārtu.
-
Tad liek virsū otru biskvīta kārtu un bagātīgi apsmērē ar putukrējumu.
-
Dekorē ar ogām, augļiem. Torti liek aukstumā uz 20 min.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs