Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biskvīta torte ar rumu

Biskvīta torte ar rumu

FOTO: Zaika

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 biskvītam (nepieciešami 2 biskvīti):
  • 6 olas
  • 1 /2 glāzes cukura
  • 1 /3 glāzes miltu
  • Vaniļas cukurs
  • Pildījumam:
  • Saldais krējums
  • Cukurs
  • Ķiršu zapte
  • Rums (pāris šļukas)
  • Dekorēšanai:
  • Zemene
  • Kivi
  • Fizālis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

140 min.
  1. Olas baltumu atdala no dzeltenuma, baltumu saputo cietu.
  2. Dzeltenumam pievieno cukuru un vaniļas cukuru, saputo, tad pievieno miltus un kārtīgi samaisa.
    Dzeltenumam pievieno cukuru un vaniļas cukuru, saputo, tad p...

    FOTO: Zaika

  3. Pēc tam iecilā saputotajā baltumā un liek cepties uz cepampapīra apmēram 20 - 25 min.
    Pēc tam iecilā saputotajā baltumā un liek cepties uz cepampa...

    FOTO: Zaika

  4. Gatavo putukrējumu - sakuļ saldo krējumu ar cukuru. Klāt pievieno ķiršu zapti, kārtīgi samaisa (var sablenderēt).
  5. Biskvīta kārtas apslaka ar rumu un ļauj iesūkties.
  6. Liek uz paliela dēlīša vai paplātes pirmo biskvīta kārtu, noklāj nedaudz ar ķiršu zapti, tai pa virsu putukrējuma kārtu.
    Liek uz paliela dēlīša vai paplātes pirmo biskvīta kārtu, no...

    FOTO: Zaika

  7. Tad liek virsū otru biskvīta kārtu un bagātīgi apsmērē ar putukrējumu.
    Tad liek virsū otru biskvīta kārtu un bagātīgi apsmērē ar pu...

    FOTO: Zaika

  8. Dekorē ar ogām, augļiem. Torti liek aukstumā uz 20 min.
  9. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Zaika

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas