Biskvīta torte ar rumu

2011. gada 9. marts
Foto: Zaika
Pagatavošana
140 min
1. Olas baltumu atdala no dzeltenuma, baltumu saputo cietu.
2. Dzeltenumam pievieno cukuru un vaniļas cukuru, saputo, tad pievieno miltus un kārtīgi samaisa.
Foto: Zaika
3. Pēc tam iecilā saputotajā baltumā un liek cepties uz cepampapīra apmēram 20 - 25 min.
Foto: Zaika
4. Gatavo putukrējumu - sakuļ saldo krējumu ar cukuru. Klāt pievieno ķiršu zapti, kārtīgi samaisa (var sablenderēt).
5. Biskvīta kārtas apslaka ar rumu un ļauj iesūkties.
6. Liek uz paliela dēlīša vai paplātes pirmo biskvīta kārtu, noklāj nedaudz ar ķiršu zapti, tai pa virsu putukrējuma kārtu.
Foto: Zaika
7. Tad liek virsū otru biskvīta kārtu un bagātīgi apsmērē ar putukrējumu.
Foto: Zaika
8. Dekorē ar ogām, augļiem. Torti liek aukstumā uz 20 min.
9. Lai labi garšo!
Foto: Zaika
Uz augšu