Kas garšo un ir mājās, to liekam iekšā. der gan malta gaļa - pirms tam apcepta ar sīpoliņiem, gan sasmalcināta desa, gan apceptas sēnes, gan tikai dārzeņi, ja nav kāre uz gaļu
Picas mīkla - sausais maisījums
Tomātu mērce
200gmaltās gaļas pēc izvēles
1vidējs sīpols
1liels tomāts
Konservēti ananasi
Labi kūstošs siers
Sojas mērce
Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
80 min.
Pagatavo mīklu kā rakstīts uz iepakojuma. Mīklu izveltnējam uz sviesta papīra turpat pannā.
FOTO: Zaika
Pirmā kārta- tomātu mērce vai kečups.
FOTO: Zaika
Tālāk seko malta gaļa ar sīpoliem un sojas mērci (pirms tam visu šo sacep).
FOTO: Zaika
Sagriež tomātus šķēlītēs un liek uz gaļas.
FOTO: Zaika
Kā pirmspēdējie nāk ananasa gabaliņi. To visu liek jau uzkarsētā cepeškrāsnī 190-200 grādi, cepam, kamēr mīklas maliņas paliek zeltaini brūnas.
FOTO: Zaika
Tad bagātīgi apber ar sarīvētu sieru (mums garšo Gouda un Krievijas siers - labi kūst) un ieliek vēl uz brīdi krāsnī, līdz siers izkūst. Ja vēlēšanās, var uzkaisīt pipariņu vai citas garšvielas, kā arī sakapātus zaļumus un kad siers ir kārdinoši pakusis, pica gatava!