Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena torte ar šokolādes glazūru

Biezpiena torte ar šokolādes glazūru

FOTO: Madara

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 500 g biezpiena
  • 4 olas
  • 150 g sviesta
  • 200 g Selgas cepumu
  • 1 glāze cukura
  • 2 tējkarotes vaniļas cukura
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • Glazūrai:
  • 100 g melnās šokolādes
  • 2 ēdamkarotes sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sasmalcina cepumus un sajauc tos ar izkausētu sviestu.
  2. Pagatavoto masu liek cepamajā traukā.
  3. Biezpienu sajauc ar olu dzeltenumiem, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un miltus. Beigās masā iecilā arī saputotus olu baltumus.
  4. Visu klāj traukā uz cepumu kārtas un cep 170 grādos līdz virsējā kārta ir brūna.
  5. Uz mazas uguns katliņā izkausē šokolādi ar sviestu un pārlej gatavajai kūkai.
    Uz mazas uguns katliņā izkausē šokolādi ar sviestu un pārlej...

    FOTO: Madara

  6. Labu apetīti! :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krabju salāti ar puķkāpostu, kukurūzu un svaigu gurķi

Krabju salāti ar puķkāpostu, kukurūzu un svaigu gurķi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas