1. Želatīnu liek uzbriedināties kādās 6-7 ēd. k. ūdens. Atstāj.
2. Cepumus sadrupina ļoti sīki (gandrīz smilšu variantā), pieliek izkausētu sviestu. Cepumu masu liek veidnē ar noņemamām malām, un kārtīgi izlīdzina un piespiež pie pamatnes. Liek uz brīdi ledusskapī.
3. Ņem svaigo sieru un miksē, pēc minūtes klāt pievieno iebiezināto pienu un vaniļas cukuru. Turpina misēt vēl kādas 2 minūtes, pievieno želatīnu. Atsevišķā traukā uzputo saldo krējumu, ko gatavu pievieno siera masai, kārtīgi samaisa, bet nemiksē !!
4. Ņem, ledusskapī ielikto cepumu kārtu, un liek virsū siera masu. Izlīdzinam augšiņu un liek atpakaļ ledusskapī uz vairākām stundām.
5. Lielāko daļu daļu zemeņu sablendē, parējās sagriež šķēlītēs. Smērē masu uz kūkas un kārto šķēlītes virsū īsi pirms kūkas pasniegšanas.