Šokolādes dzēriens ar kolas garšu(indonēziešu gaumē jau kopš 1996.gada)

5 1

Sastāvdaļas

  • • 2 ēdamkarotes Dansukker niedru cukura „Demerara”
  • • 2 ēdamkarotes Dansukker zeltainā cukura sīrupa
  • • 1 tējkarote sviesta vai margarīna
  • • 50 g tumšās šokolādes ar 70% kakao saturu
  • • 800 ml piena
  • • Garnējumam
  • • saldējums
  • • Dansukker zeltainais cukura sīrups

Pagatavošana

15 min.
  1. Pagatavošana: 15 min.
  2. Kaltiņā uz plīts izkausē niedru cukuru ar sīrupu. Pievieno taukvielas un karsē, bet nepiededzina. Salauž šokolādi gabaliņos un pievieno pārējām sastāvdaļām. Pielej pienu un karsē. Salej tasēs un pievieno nedaudz saldējuma, kuru pārlej ar sīrupu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni