Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Jēra gaļas zupa

Jēra gaļas zupa

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Jēra zupas kauls
  • 4 kartupeļi
  • 2 lieli burkāni
  • 2 tomāti
  • 1/2 paprikas
  • 1 sīpols, vidēja izmēra
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Lauru lapa
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

240 min.
  1. Liek kaulu ūdenī, noputo, pieliek sāli un piparus. Vāra, kamēr gaļa nāk nost no kaula un ņem ārā (vārot papildina ūdeni).
  2. Buljonā ieliek sagrieztu sīpolu, ķiploku, papriku, tomātus ar novilktu mizu, sagrieztus burkānus.
  3. Noņem gaļu no kaula un liek atpakaļ zupā.
  4. Kad burkāni gandrīz mīksti, pieliek gabaliņos sagrieztus kartupeļus (daudzumu skatās no tā cik grib biezu zupu).
    Beigās piemet lauru lapu.

    Lai labi garšo!
    Kad burkāni gandrīz mīksti, pieliek gabaliņos sagrieztus kar...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezo kabaču pankūku kārtojums

Biezo kabaču pankūku kārtojums

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA