Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pomelo - apelsīnu marmelāde

Pomelo - apelsīnu marmelāde

FOTO: Dansukker

Pomelo rūgtenums piešķir marmelādei „pieaugušo” marmelādes garšu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 pomelo (600-700 g)
  • 3-4 apelsīni (400 g)
  • 500 ml auksta ūdens
  • 1 kg Dansukker Ievārījuma cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Apelsīnus rūpīgi nomazgā, sagriež 4 daļās, tās sagriež plānās šķēlītēs.
  2. Pomelo nomizo, sadala daiviņās un sagriež tās plānās šķēlītēs.
  3. Katliņā sajauc augļus ar ūdeni un liek vārīties. Uzliekot vāciņu, uz lēnas uguns vāra 45 minūtes.
  4. Iejauc Ievārījuma cukuru un marmelādi uz lielākas uguns vāra vēl 5 minūtes. Noņem putas, ja tādas ir. Salej marmelādi siltās, tīrās burkās. Uzglabā vēsā vietā.

    Lai labi garšo!
    Iejauc Ievārījuma cukuru un marmelādi uz lielākas uguns vāra...

    FOTO: Dansukker

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA