Pomelo - apelsīnu marmelāde

Pomelo rūgtenums piešķir marmelādei „pieaugušo” marmelādes garšu.

Sastāvdaļas

  • 1 pomelo (600-700 g)
  • 3-4 apelsīni (400 g)
  • 500 ml auksta ūdens
  • 1 kg Dansukker Ievārījuma cukura

Pagatavošana

60 min.
  1. Apelsīnus rūpīgi nomazgā, sagriež 4 daļās, tās sagriež plānās šķēlītēs.
  2. Pomelo nomizo, sadala daiviņās un sagriež tās plānās šķēlītēs.
  3. Katliņā sajauc augļus ar ūdeni un liek vārīties. Uzliekot vāciņu, uz lēnas uguns vāra 45 minūtes.
  4. Iejauc Ievārījuma cukuru un marmelādi uz lielākas uguns vāra vēl 5 minūtes. Noņem putas, ja tādas ir. Salej marmelādi siltās, tīrās burkās. Uzglabā vēsā vietā.

    Lai labi garšo!
    Iejauc Ievārījuma cukuru un marmelādi uz lielākas uguns vāra...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi