Burkānu gardums

Sastāvdaļas

  • 1 liels burkāns
  • Neliels puravs
  • Žāvētas vistas gabaliņš
  • Tomāts
  • Karote krējuma
  • Ķiploku sāls šķipsniņa
  • Sāls
  • Eļļas karote
  • Dažādas garšvielas pēc savas izvēles

Pagatavošana

15 min.
  1. Pielej katliņā nedaudz eļļas, sakarsē. Ieber sarīvētos burkānus. Apsautē, lai kļūst mīkstāki. Pievieno smalki sagriestu puravu. Pasautē. Pievieno visas garšvielas un smalki jo smalki sagriestu vistu. Pasautē. Pievieno smalki sagriestu tomātu un krējumu. Pusminūti pasautē un ņem nost no uguns. Ļoti labi garšo kopā ar rupjmaizi un siera šķēli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi