Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Menca ķīniešu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg mencas filejas
  • 2 lieli sīpoli
  • ½ ķiploka galviņas
  • Sojas mērce
  • Cukurs
  • Rīvmaize
  • Eļļa
  • Citrons
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sīpolus ar ķiplokiem samaļ vai sablenderē, pielej sojas mērci, pieber cukuru. Ar iegūto putriņu kārtīgi saziež filejas gabalus. Noliek uz 30 minūtēm ledusskapī ievilkties.
  2. Ņem zivs gabalus un ļoti viegli un uzmanīgi apkaisa ar rīvmaizi, lai nenotrauktu uzziesto putriņu. Cep stipri sakarsētā eļļā līdz fileja kļūst oranžbrūna. Pasniedzot pārspricē ar citronu sulu.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas