Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Franču „boulabaise” zivju zupa

Franču „boulabaise” zivju zupa

FOTO: No privātā arhīva

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Paprika 0.050 (kg)
  • Ķiploki 0.002
  • Šalotes sīpoli 0.015
  • Tomāti savā sulā 0.120
  • Zivju buljons 1.porcija
  • Lasis 0.025
  • Sviesta zivs 0.025
  • Tuncis 0.025
  • Ēdamgliemenes 0.025
  • Zivju mērce 0.012
  • Saldā čilli mērce 0.008
  • Franču maize 0.050
  • Aijoli majonēzē 0.050
  • Zaļumu sviests 0.050
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Lejam katlā zivju buljonu, pievienojam garšvielas, tomātu pastu un saldo čilli mērci. Pievienojam laša, sviesta zivs, tunča gabaliņus, ēdamgliemenes un uzvāram līdz pirmajam burbulim, pielejam nedaudz zivs mērces. Pasniedzot pievienojam tomātu filejas. Pasniedz ar saceptu franču maizi ar zaļumu sviestu un aijoli mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās kabaču kotletes

Sulīgās kabaču kotletes

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas