Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pīle ar apelsīnu risoto un upeņu mērci

Pīle ar apelsīnu risoto un upeņu mērci

FOTO: No privātā arhīva

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pīles krūtiņa 0.180 (kg)
  • Sāls 0.002
  • Pipari 0.001
  • Cepamā eļla 0.050
  • Rozā pipari 0.001
  • Timiāns 0.010
  • Risotto bāze 0.0150
  • Apelsīnu filejas 0.100
  • Saldais krējums 0.050
  • Piedevas
  • Bumbieris 0.050
  • Zaļumi 0.005
  • Upeņu mērce 0.050
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Pīle
  2. Ņemam pīli un ierīvējam ar garšvielām – timiānu , sāli , pipariem ,rozā pipariem. Apcepam uz pannasno abām pusēm . Liekam krāsnī , cepam 190 C minūtes 8-9.
  3. Apelsīnu risotto.
  4. Ņemam 1 porciju risoto bāzi , liekam katliņā , pievienojam saldo krējumu , apelsīnu sulu, sāli. Kad esam jau uzsildījuši,iemaisām tajā apelsīnu filejas, saudzīgi , lai tās neizjūk.
  5. Bumbieru sarkanīna
  6. Upeņu mērce
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas