Paeediens

2010. gada 27. decembris
Foto: Daumants Bērziņš
Pagatavošana
12 min
1. Atkal ņemam pannu.
2. Drusciņ (vai nemaz) saeļļojam, metam virsū šķinķa mazos kubiciņus.
3. Pirms tam vai vienlaicīgi sagatavojam olu būšanu- sakuļ olas ar sasmalcinātiem ķ iplokiem (sīpoliem), pipariem, pienu un sāli.
4. Žēl- No šķinķīša tauki iztecējuši! (drusku var pieliet ko? eļļu, ja liekas tauku par maz- to par daudz nevajag!) Ko nu? Nebīstamies, metam tur virsū sagriezto rupjmaizīti! Tagad svarīgi nepārvērst rupjmaizi par potenciālo grauzdiņu!
5. Drusku jāpamaisa būs gan! Rupjmaizīite jau apsilusi, sakulstot olu brīnumu , lejam pannā! Uguns (siltums) minimāls,+Vāks virsū
6. Labu! :) njammu
Uz augšu