Galviņkāpostu salāti ar speķi

Sastāvdaļas

  • 600 g balto galviņkāpostu
  • 1 ēd.k sāls
  • 4 ēd.k eļļas
  • 100 g caurauguša speķa
  • 1 saišķītis lielloku sīpolu
  • 1 /8 l baltvīna
  • 4 ēd.k etiķa
  • Pipari
  • 1 šķipsniņa cukura
  • Pētersiļi
  • 2 tomāti
  • 1 ēd.k ķimeņu

Pagatavošana

40 min.
  1. Samalki sarīvētus kāpostus liek bļodā un pārkaisa ar sāli. Samīca , līdz atdalās sula. Pannā izčurkstina speķi, pievieno sīpolus un pasautē.Pārlej ar vīnu, pievieno etiki, pēc garšas piparus, ķimenes un cukuru. Visu samaisa ar kāpostiem un ļauj ievilkties 30 min. Pēc tam pievieno sīki sagrieztus pētersiļus un kubiņos sagrieztus tomātus. Visu samaisa. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi