Rausis ar bumbieriem

Sastāvdaļas

  • 2 gl. miltu
  • 200 gr. margarīna
  • 1.5 gl. cukura
  • 3 olas
  • 200 gr. krējuma
  • 1 tējk. sodas
  • 1 /2 tējk. citronskābes
  • Svaigi vai konservēti bumbieri
  • 1 gl. cukura
  • 1 litrs ūdens

Pagatavošana

35 min.
  1. Saputo margarīnu, pa vienai pievieno olas un cukuru.
  2. Pieliek krējumu, kurā jau ir iemaisīta soda un citronskābe.
  3. Pievieno miltus.
  4. Mīklu ielej ar margarīnu ietaukotā formā.
  5. Virspusē izkārto bumbieru pusītes(svaigus bumbierus iepriekš novāra sīrupā, kas veidots no 1 litra ūdens un glāzes cukura).
  6. Cep 180 grādos 35-40 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi